..med sitt underbara leende

Fy fan vad jag har varit kass denna veckan. Men det kan jag fan inte hjälpa. Lite mycket fan i den första raden kanske, haha! Jag har haft fullt upp från måndag morgon till nu, helt sick. Är helt slutkörd. Snacka om att jag ska sova tidigt inatt!

I måndags var jag i skolan, som alltid. Hemma kvart i fyra, duschade på fem minuter, körde i räääääser fart till öa. Fixade intervjun. Hem direkt sen, käkade och bytade om, drog på träning sen hem och sova. Tisdagen var det praktiken, upp tidigt och arbeta hela den dagen 240 gäster (Y) hem med pappa, äta, byta om, träning, hem, duscha, sova. Onsdag = praktik, 170 gäster (Y) hem med tåget, duscha, äta, drog till oz. Planerade kristihimelfärds saks dagen eller vad man nu ska kalla det. Sen hem, kolla greys och sova. trodde jag. Vaknade runt tolv, kunde inte sova på två timmar. Migrän och snuvig näsa till tusen. Och då menar jag allvar. Kunde inte vända mig om eller gå ner och hämta tabletter så ont jag hade. Hela torsdagen var jag snuvig i skolan, sen kom jag hem och drog på intervju nummer två, sen hem direkt och bytade om, drog på träning, hem och åt sen somnade jag i soffan. Fredag idag då, dk hela dagen. Gick hela köpenhamn runt och det var FULLT med folk överallt. Drottningen fyllde 70 år. Hela den svenska kungafamiljen var fan där, trevligt som fan. Solig dag, så det var stek. Kom hem till kära perstorp tjugo i sex med onda fötter. Så vad ska jag göra ikväll? INGENTING, tack gud för det. Somna tidigt och vakna upp pigg imorgon så jag kan möta världen med ett stort smile

Och just nu sitter jag och lyssnar på lugn musik, lugn musik med mycket känslor. allt för att inte göra mig själv på party humör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0