you can cry when you get older

Nuförtiden bara regnar det in paket till mig, som om det vore julafton! Vad har jag fått på en vecka? 2 par skor, 120 ögonskuggor, 1 ring och en jacka. Sen väntar jag på ett ganska stort paket från hm och ett par skor till.

Så därför måste jag nu till ikea och det är ganska fort! Har absolut ingen aning om vart jag ska göra av alla mina skor, har helt enkelt för många! Eller nej, inte får många. Lagom. Jag har tillräckligt när jag inte har fler att köpa, då är jag klar med mitt handlande av skor.

Och just nu ska jag gå upp på mitt rum, mäta och fundera! Sen ska jag skriva ner alla mina tankar och få någon att åka till ikea med mig i dagarna, innan jag får några så kallade krampanfall

också ska jag laga taco (L)

jag blåser bort när jag går där ensam på gatan om natten

Skolan. Hur ska jag beskriva skoldagarna tänker jag nu. Varför inte börja med, underbara? För det är precis vad mina skoldagar är! Idag gick vi till tjugo i fyra. Märkes det? Nej. För jag har alltid så kul. Som idag har vi citerat hela hipp hipp hora filmen. Kanske korkat tycker några, men ack så mycket jag skrattade!

Hösten är här, vilket betyder att sommaren är helt slut. Ingla fler soliga dagar vid poolen, shorts på kvällen eller solbrillor mitt på ljusa dagen. Nu är det höst. En äcklig, kall, blåsig, regnig, ruggig och tråkig höst. Jag hatar höster. Mer än vad jag hatar vintern och vintern vill jag utrota! Aldrig mer höst, bara sommar. Då är jag nöjd!
Och eftersom hösten är här, har jag fått köpa en höst jacka. Åhh

Det gör ont i mig när jag skriver ordet höst!!

vi bygger en bro till det gamla land

Jag vaknade imorse, huvudvärken var borta från igår. Igår, vilken kväll. Som alla andra gånger vill jag bara skrika ut så jävla bra den var! Jag älskar mina vänner, jag älskar när jag får ont i huvudet så mycket jag hoppat runt precis vid högtalaren, hur cidern öppnas, när lukten från andra människor nuddar min näsa. Och jag älskar att leva livet som om det vore den sista dagen just idag. Det är så jävla roligt varje gång man är ute. För varje gång man kommer hem har man kommit någon allt närmare.

Sen finns det alltid motgångar med en kväll, ALLTID! Vad var det igår?
Tanken på att det är olagligt att skjuta vartända jävel man hatar, får mig att bli förbannad. Men å andra sidan, vem hade velat städa upp efter alla människor på gatan? nobody

Som vanligt babblar jag bara. Lika bra att jag går och ringer emmie så jag får reda på hur kvällen börjar. För hur den slutar, är ännu ett oavslutat kapitel

små ord har stor betydelse

Jag började skriva lite innan men det blev bara skit. Så jag suddade ut det och gick ner. Nu sitter jag här igen och ska försöka få ihop en liten bra berättelse. Tänkte först skriva om dagarna som gått, men sen kom jag och tänka på att det nog inte är lönt. Mina vänner har ju varit med mig hela tiden.

I varje fall. Fredagen den 13:de var den bästa dagen jag haft på väääääldigt länge. Jobbade till 8, var hos emmi cirkus halv tio. Och tio var jag igång. Hela kvällen bara flög förbi och jag var lyckligast i världen. Älskar att inte har några bekymmer, att inte tänka på morgondagen. Men morgondagen kom, med grönt hår och en redigt snurrig skalle. Fy fan. Också jobb på det. Inte bra

Sen satt jag även och tänkte på att en hel sommar har nu passerat och jag har upplevt dom bästa stunderna i mitt liv, tjänat pengar, skapat nya vänner, förlorat vänner, älskat mig själv och alla andra. En helt fucking amazing sommar har nu passerat och jag sitter här och tänker på allt jag har gjort. Fy fan vad jag kommer att minnas mitt sista sommarlov, ett bra sommarlov, det bästa sommarlovet.

På onsdag börjar skolan. Skolan. Jag vill inte ens tänka på det. Känns som om det var igår vi satt i aulan och kollade när treorna tågade in och tog studenten. Som om det var igår jag firade mackans student, världens bästa mackan. Som om det var igår jag gick ut på mitt sista sommarlov. Shit, varför är jag alltid så känslig? Hade kunnat stor tjuta nu när jag tänker på allt jag gjort. Sinnessjukt. Så mycket och så bra att jag knapt kommer på något.

Jag har hittat tillbaka till mina riktiga vänner, vänner som alltid finns och vänner jag alltid minns. Jag har sagt farväl till, en nu, ängel. Bäst du håller mormor i sällskap där uppe och vakar över oss här nere.

Emmie flyttar nu till Halmstad. Redan. Känns som om det var nyss hon sa att hon hade planer på att flytta och imorgon åker hon. Galet vad tiden går fort. Trodde aldrig att en så underbar vännskap skulle kunna blomma ut på så kort tid. Som hon sa, Emmie (v) amanda forever.

Regnet öser ner utanför mitt fönster och för ett tag sen visste jag inte vad jag skulle skriva, men nu står det en roman. Om ett år har jag tagit studenten, om ett år har jag inte haft mitt sommmarlov och ska börja skolan igen. Om ett år börjar mitt riktiga liv, ett vuxet liv. Fan vad jag älskar att vara ung


ett helt inlägg om skor

Jag hade ju fått in flytet innan, men sen dog det igen. Sug balle. Lite nya sammanfattningar nu då, sen sist jag skrev. Precis när jag skrev det började jag tänka, vafan har jag gjort? Håller inte koll på dagarna, bara stunderna.

8 par skor står fint på en hylla på mitt rum.
6 par skor står snyggt i lådor.
3 par står på golvet och ser fina ut.
Sammanlagt har jag använt 5 par mer än en gång.

Igår betalade jag in pengar till ett par nya converse som nu är på väg hem till mig.
Idag ska jag betala in pengar till ett par svarta höga skor som sen ska skickas hem till mig.
Är jag besatt? Det är många som frågar det när dom går in på mitt rum, eller frågar mig vad jag ska ha för skor på mig när vi går ut och jag bara lavar fram förslag. Jag sa för längesen att ett par skor är som en pojkvän. Och det är det fr mig, låter som om jag borde läggas in. Men så är det inte. Alla har någonting dom älskar extra mycket, något som gör en glad, får en att le, känna sig lycklig, känna sig speciell och känna sig som en prinsessa. Det kan vara en person, eller en sak. För mig är det mina skor. Varje kväll när jag ska gå och lägga mig, provar jag ett par. Bara för att dom inte ska känna sig mindre älskade.

Varför är jag störd? bra fråga. Detta inlägget får mig säkert att verka störd, men så är det inte. Det första jag kollar på när jag ser en person, är skorna. Inte kläder, lgon, hår eller rumpa. Skorna. För det utgör allt. Man kan ha snygga kläder, ett snyggt ansikte och så vidare. Men skorna avgör allt! Sen att jag skulle kunna döda för ett par höga klackar är en annan sak. Till er som frågar, ja jag ska lägga ut alla mina skor en och en på bilder och skriva var dom kommer ifrån.

Redan nu sitter jag och planerar vad jag ska köpa för skor när min lön kommer in på kontot. Höstskor, men även ett par röda. Som kommer sticka ut ur mängden sådär snyggt. Precis som ett par röda läppar till en svart klänning.

Nästa gång jag är på väla, ska jag springa in på ikea och köpa en hylla som jag sen ska sätta upp längst taket så jag kan få plats med dom där. Eftersom dom nya skorna, absolut inte får stå nere i skohyllan. Utan dom ska stå i centrum.

Mina skor är som min pojkvän. Helt underbar, får mig att le, gör så jag blir glad, får mig att känna mig snygg, speciell och helt jävla perfekt. Skulle inte jag få köpa skor, skulle jag nog gå in i någon djup depression och aldrig komma ut ut den igen. Så allvarligt är det. Jag behöver inte använda skorna, jag måste bara köpa dom. Som man köper mat för att överleva, köper jag skor.


RSS 2.0