i can really use a wish right now, wish right now

Nej, jag kan inte hålla mig. Nu ska jag jobba på brännan och läsa aldrig fucka upp. Så när dagen är slut, lär väll boken vara färdigläst. Något annat jag tänkte på men inte skrev igår kommer här. Tur att jag inte köpte snabba cash, boken, innan när filmen precis hade visats. Hade tänkt göra det, men sket i det och nu tackar jag mig själv, eftersom boken han ändrat framsida!

Från såhär:


Till såhär:

cooler than me

Jag får alltid sånt kli i fingrarna när jag sitter här, direkt när jag sätter på datan vill jag bara skriva av mig allt jag har i huvudet. Jag vet att det inte går, men attan vad det svider. Så är det när man tänker mycket antar jag.

Sitter och lyssnar på någon dålig version av wavin' flag. Sög balle. Snart ska jag tvätta av mig allt sminket och krypa ner i sängen med den första säsongen av the hills. Köpte alla fyra idag, så ny väntar jag bara på att femman ska komma ut. När jag sen kollat alla, är det förhoppningsvis dag för den andra filmen av jens lapidus böcker att komma ut på film. Aldrig fucka upp. Fan vad jag längtar. Boken står och väntar på hyllan, men jag kan inte läsa boken förens jag har sett filmen. Så var det med snabba cash också, varför vet jag inte.

det blir bara så mycket bättre då


jag ger inte skit, bara säger vad jag tycker

Alla säger att om man är sig själv kommer man längst i livet. Många tvivlar. För hur ska man kunna ta sig någonvart när många har fördommar, dömmer efter utseende, första ordet eller skrattar när man gör bort sig. Mobbar ut en när man ljuger, men man kanske måste ljuga. Sanningen kanske inte får avslöjas, den är svart. Jag kan förstå dom människorna som tvivlar på sig själv, för det har jag också gjort. Många gånger.

Jag har varit liten, jag har varit kär och galen, korkad, tom och glad. Jag har också många gånger funderat på om jag räcker till som jag är, kommer någon någonsin att älska mig? Efter alla dom gångerna jag har blivigt sviken, har jag undrat om det är meningen att jag inte ska vara lycklig. Gud kanske vill det, fast han inte finns. Jag har gjort som alla velat och för det har jag fått skit. Hur jag än gör, undrade jag om jag dög.

Sen en dag bestämde jag mig. Jag ska aldrig komma i andra han, för det är jag inte värd. Jag ska inte göra som andra vill bara för att dom ska ha det bra, det är mig det handlar om och jag ska göra det jag vill. Leva en dag i taget, för man vet aldrig när det blir den sista. Min mormor dog, då dog en del av mig. Min mammas kusin dog, hans fru är höggravid och hans dotter går runt med sin gosefilt och frågar efter pappa. Då dog ännu en del av mig och det fick mig att verkligen tänka, livet kan vara kort. Han var 33 år gammal, ett ungt liv att leva.

Jag ska få ut så mycket som möjligt av mitt liv och det vet jag att jag kommer att få, tack vare min hjärna, mina vänner och min familj. Riktiga vänner som inte vänder kappan efter vinden, utan dom som står kvar genom eld och vatten. Det är dom vännerna jag värdesätter i guld. Och det är med dom jag skapar minnen, skapar nya vännskapsband och finner nya vägar i livet. Vägar jag aldrig annars hade hittat. Det är med riktiga vänner du kommer långt. Skitsnack och viskleken är inte min sak, så 4:an. Hatar någon mig så visst, it ain't gonna stop me bitch


i'll better keep on walking

Om ett tag fyller jag 18. Jag blir såkallad vuxen. Det låter så jävla gött! Just nu sitter jag bara ock väntar på att klockan ska slå tolv så jag kan handla kläder på nelly.com med kortet. vuxet. Sen slår det mig. Jag har nu levt i 18 och skapat så många minnen, underbara och värdelösa. På 18 år har jag varit med om mycket, bra skit och dåligt skit.

Så med ett tag kvar till klockan slår tolv, ska jag nu skriva så mina fingrar blöder.

Jag vill börja med att jag älskar er mamcell och pappa. Det låter lamt, men sant. Jag är otoligt lycklig över att min syster har funnit sin väg i livet, trots alla hennes motgångar. Hon är min förebild och på hennes bröllop ska jag hålla ett fett jävla tal om hur mycket jag hatar kärleken, eftersom den bara går sin egen väg. Jag ska tacka kärleken för att den givit Matilda den lycka hon kommer ha användning av hela livet. Sen ska jag på finska säga, helvetes jävlar vad jag är glad att du finns Toni.
Jag må ha den mest störande syster och hon kommer aldrig bli av med mitt tjat, för jag bryr mig om henne, ebbapebba. Allas tjorven, vår tjorven.

Jag har funnit vänner, kärlek och föreviga glödjehopp. Ska jag skriva om alla, får jag söka om skrivkontrakt. Alla minnen är underbara, dåliga som bra. För det är alla som gör att jag gjort som jag gjort dagen efter. Att jag andas idag och att jag lever mitt liv. Om man bara ska nämna några som jag alltid tänker på så fort jag får en stund för mig själv, är det dessa:
- Festen i bjuv. Galen dag, stressig förkväll och galen kväll
- Utsparken på björket, underbara vänner leder till underbara ögonblick
- 6 april 09. Inga ord behövs. Jag svävade på moln.
- 10 september, vi miste en stjärna. vår älskade
- jag fyllde 17, vilken kväll
- klippanfestivalen, den innehöll allt. Skratt, svek, tvivel, dans, romantik, tårar och blod. Jag sa upp något föralltid, ett föralltid som aldrig kommer att ta slut
- kdagarna iår, hur bra?!
- alla kvällar man inte hade något att göra på, gjorde man bra
- Första lönen kom in på kontot, jag var stolt
- avslutningsfesten i nian, jag hade funnit dom. marcus och simon
- jag har kört bil, utan att skada någon
- jag har slutat älska, för jag har lärt mig att det ändå aldrig räcker till
- skor, skor, skor. Jag kan aldrig få nog, dom bara lever innuti mig, på mig och bredvid mig. Vem behöver en pojkvän att älska? Inte jag, jag har allt jag behöver på hyllorna bredvid min säng och i trappan
- dagen var kommen, jag fick en lillebror. Inte vilken som hellst, den mest efterlängtade i hela världen. Den underbaraste jag känner

Där har vi dom stora guldklimparna. Utöver dom kan jag rabbla 100 miljoner till. Det tar aldrig slut, jag har haft dom mest underbaraste åren i mitt liv. Och fler ska det bli. Jag har vänner, min kärlek till skor och många dagar kvar. Hur ska jag spendera dom kommande åren i mitt liv? Bra fråga. Jag ska bli lärare, skaffa hund och aldrig barn. Min första lägenhelt ska vara en tvåa - ett rum för kläder. För högst upp på min ''mål i livet'' lista står en walk in closet. Ingenting annat. Jag må vara korkad, men vem bryr sig? Nu är det 24 minuter kvar, sen klickar jag hem saker på nelly.com

helt själv, utan mamma.

i like to make myself the lead

Idag skulle vi till stranden, men det sket sig. Eftersom solen lekte kurragömma bakom molnen. Så jag sov i bilen, vi fikade, shoppade och drog hem. Och eftersom jag är jag, fick jag med mig en byxdress med det coolaste mönstret och en randig tröja hem. Jag har inte packat upp det ur påsen än, eftersom jag inte har plats till det i garderoben. Den är för liten. Jag har inte för mycket kläder.

Om två dagar fyller jag 18, bara två dagar. Igentligen bara 24 timmar och 36 minuter, om man ska gå enligt min klocka just nu när jag skrev denna meningen. 18 år gammal och jag har fått köra bil för första gången i mitt liv, bland folk, med hela familjen i bilen. Det var blandade känslor. Jag var glad och tuff, pappa var stolt, mamma nervös, lillebror satt helt tyst, Ebba sa inget och Matilda tyckte det gick lite sakta. Under ett tillfälle sa pappa att jag bara skulle låta ratten glida tillbaka i mina händer. Då skrattade jag och sa att det inte gick, för mina händet hade klistrat fast pga all svett. HAHA! Jag avslutade allt med ''Jaha, då blir det att köra i stan nästa'' Mamma sa ''Jag fruktar inför den dagen du ska köra ute bland folk.''

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli imorgon, varför vet jag inte. Jag ska klippa häcken och försöka få med mig mamma till en second hand butik. Hoppas på det bästa.

Visst fan!!


Dessa snygga är på väg hem till mig. ÄR JAG GLAD ELLOR?!


love the way you lie

Har man ork till någonting i denna värmen? det kvittar ju om det är molnigt eller inte, man svettas ju sönder.

Jag kom och tänka på att det har varit som en öken här inne nu på ett tag och det beror på att jag har haft för kul. Jag har jobbat, träffat nya vänner och skrattat. Dom senaste dagarna har varit underbara. Fredag var bäst, vi var spontana och allting var helt jävla perfekt!

Sen har jag jobbat, fan vad jag älskar det. Alla är så otroligt speciella på sitt vis. Jag tänkte skriva underbara, men det ordet har jag använt ganska mycket redan. Så det fick bli något annat. Dessutom har jag nu lärt mig driven, och det är suuuuuuper kul!

Nog om detta, jag få fylla på mer en annan dag för nu ska jag kolla en film sen sova, drar till dk imorgon. GÖTT!


this love is taking all of my energi

Varje dag lär jag mig ständigt nya saker. Tänk vad världen är underbar. Jag träffar nya människor, skapar nya band och skrattar lite mer än igår. Ett exempel, fredagen den 9 juli. Vi var spontana och drog till vinslöv på förfest. Endast Jennie kände en av dom tjugo killarna. Det var skratt, skämt och skön musik. Vissa yngre och vissa äldre, värmen stekte och livet bara lekta. Och jag lever bara en gång. Efter många timmar av dansande och nya vänner, drog vi till kstad. Jag bara älskar när solen har gått ner och man fortfarande kan gå runt i klänning och bara ben. Klockan slog tio över ett och ett smockfullt tåg rullade hemåt, kärlek på den dagen måste jag säga.

have fun and be fantastic

Igår skrev jag ett inlägg, som jag aldrig publicerade. Varför? Det vet bara jag.

Lördagen, ja hur ska jag beskriva min lördag. Underbar. Mer än så kan jag inte säga. Jag har funnit mig själv igen, jag mår så jävla bra! Jennie aronsson, du är bäst och jag älskar dig!

Söndagen bestod bara av jobb och sen sängen, somnade inte förens två. Illa. Nu ska jag lacka om mina naglar eftersom jag är ledig i en vecka. Onsdagen bjuder på marknad, torsdagen på borås, helgen på festligheter och imorgon bjussar jennie. HAHA. Så passande

skillnad mellan sanningar och lögner

Titta vad jag hittade i min gamla blogg, jag kommer ihåg den kvällen som om det vore igår. Helt sjukt! Jag och Pierre satt verkligen där och skrek ut låtar efter låtar och jag minns när han kollade på mig mitt i ''tusen bitar med Björn afzelius'' och sa - fan amanda, der ju sant. våra hjärtan är isönder. Han sa det så exakt, som om han såg det på mig. Han hade förlorat sin kärlek och jag min. Han visste hur jag kände mig när jag satt där och jag visste hur han kände sig.

''SHIT vilken kväll jag hade igår, helt otroligt!

Det började med fix här hemma, mat och sen till Jennie där hon och Mikaela väntade :) Började dansa och ha oss direkt, många kort och skratt så vi vek oss! Jag älskar er tjejer Y Sen vid nio cyklade jag, MED Jennie och Mikaela där bak ner till byn för att fortsätta festen hos john. Lite segt när vi kom, men det fixade vi (Y) Andreas hade redan stupat, stackars liten. Det blev partybrillorna på, cider i glas och en jävla massa sång! Pierre tog ton och jag stämde in i Tusen bitar med Björn Afzelius. ''fan amanda, det är ju sant. våra hjärtan är isönder'' och ja, det stämmer. Vi skrek och skåla så vi tappade rösten. Vid närmare hemgång klagade grannarna, så det blev ut med alla direkt.

Någonstans där i mitten blev jag av med Jennie och Mikaela, dom hade sprungit hem till jeppe så där satt jag och sjöng själv. Linus gav mig några lapdance och Andre, Adde och en lång smal kille kom i bil till stat för att störa lite i festen. VI TACKAR :D

kvällen avslutades med en godnatt puss från min prins''


Han går fortfarande hand i hand med sin, medans jag går ensam.

Äntligen är sommaren här på riktigt, men snart är den borta alldeles för fort

Idag är det den 1:e juli, kan ni fatta, DEN 1:e JULI?! Tjugo dagar kvar till min födelsedag, bara tjugo dagar kvar till jag blir 18 år gammal. Datumet jag har längtat efter i hela mitt liv. Helt amazing, jag kan knappt fatta det! Sen när dagen är kommen, jag har gått in på puben för första gången, dansat och sögit in musiken, kommit hem och sovit hela dagen, kommer jag bara längta tills jag är tjugo. Så jag äntligen kan dra ner till systemet, handla mina första cider och le stort som fan på fotot när jag visar mitt legg för personen i kassan, dra ner till stranden och bara njuta av stunden. Tjugo år och vuxen. Hur jävla bra låter inte det? Sen kommer 21, ännu bättre. 25, där stannar vi! Vem vill liksom bli äldre än 25? Inte jag.

RSS 2.0