I'm pretty fucking awesome but I'm not your bitch

jag sitter just nu med datorn i knät framför soffan och kollar på big brother. Jag har sett varje avsnitt och mer därtill och vet vad alla har sagt och gjort. Jag vet inte om jag ska vara stolt över mig själv eller bara tycka det är pinsamt. Ärlig talat, jag älskar det. Att veta att jag varje dag klockan tio sätter mig i soffan, kollar bb och slappnar av. Jag följer flera människors liv, liksom alla andra i sverige. Jag ser hur folk kan vara glada, arga, ledna, dumma i huvudet, underbara och helt jävla korkade. Den perfekta mixen. Ibland undrar jag hur folk tänker. Det gäller även folk här på utsidan.

Jag hatar när man tar någon för givet. Jag absolut hatar det. Och jag vet att hata är ett starkt ord, men jag HATAR verkligen det.

love is not a real word

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.
Han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok. Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken. Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.


RSS 2.0