did you say it? i love you

Julafton igår och det var bra. Bara mormor som saknades. Hade kunnat pussa tomten så fina julklappar jag fick, men det går inte. Eftersom han inte finns. Fick ge mig själv en julklapp, en dvd, så jag kan kolla mina älskade greys avsnitt. Eftersom tomten kom med boxen igår.

Idag är det juldagen, årets fest. Jag sitter hemma, varför? Har munnen att tacka det för. Kukhuvud. Ägde pappa på spel och umgåtts med min familj. Trevligt? ja. Men jag träffar min familj 365 dagar om året. Juldagen är bara en gång.

Jag sitter nu och suktar efter kramar. En varm famn att ligga i, andas och må bra. Tycka synd om mig själv och bara tycka om. Men här sitter jag och får ont i röven av stolen och ska snart lägga mig under täcket. Själv. Får sova med byxor och tröja på, eftersom det är så kallt. Den som kan värma mig dansar huvudet av sig på björket, svettas och mår bra.

Till råga på allt lyssnar jag på kent. Bara ett rakblad som fattas sen är cirklen sluten.
Nej fy. Borstar mina tänder och gråter till när George dör i greys, fan.


en puss på nyår av den man tycker om räcker. mer än väl

Bläddrar lite i sofis mode medans jag lyssnar på en massa texter i lurarna. Låt efter låt spelas upp, jag lyssnar och tar in. Samtidigt kollar jag upp mot väggen rakt framför mig och ser alla mina skor. Varje dag ser jag samma bild, tröttnar jag aldrig? Varje gång det kommer hem ett nytt par, måste jag försöka göra plats. Var dom ska stå, beror på. Hur hög är klacken och vilken färg har skon? Var passar den in? En hylla består av 6 par svarta klackar, eftersom dom gör sig snygga till den röda hyllan. Den vita hyllan håller upp 9 par skor i olika färger. Under den vita hyllan står fyra lådor. Där är 5 par skor. Bredvid min byrå står åtta lådor. Där är 10 par skor. På posten kommer 2 par skor. Var ska dom få plats?

Eldkvarn tränger nu in i mina öron. Lugnt och stilla. Sista gången jag såg dig, var du gammal och trött men i hela ditt liv, höll du huvudet högt. Något som verkligen berör. Varför måste allt vara så fartfyllt, högt och med mycket bas nuförtiden? En lugn och fridfull låt, med en bra text kan förtrolla vem som hellst.

Måste kanske tänka på nyår. Det kommer snart och knackar på dörren, men ska jag öppna? Har jag någonstans att ta vägen, eller vill jag ha någonstans att ta vägen? Orkar nog inte ens tänka på det. Alla är så uppe i varv, det snackas om vem som kommer ha den fetaste festen. Men är det verkligen det som räknas? Varför inte bara samlas några stycken, dricka lite, dansa lite och sen ställa sig på altanen för att kolla alla raketet. Jag vet att jag vill pussa in det nya året, jag vet med vem. Jag vet också att vi inte kommer vara på samma ställe och det får mig att vilja sitta inne. Varför ska jag försöka roa mig, när det hela tiden kommer vara någon som saknas..


kanske dags nu?

Nu! Nu är första gången jag skriver något här, efter att ha gått och tänkt på det sen jag skrev senast. Varför har jag inte orkar? bra fråga jag ställer till mig själv. Det är nog för att det här med bloggar har blivit lite för mycket. Men nu är jag här och kladdar lite. Vad har jag att säga, inte ett skit. Som vanligt tänker jag själv. Men här kommer lite kludd.

Om mindre än en vecka är det julafton. Den 2:e julaftonen utan min mormor. Vilket har gjort att jag hatar julen, alla tomtar, allt rött, allting. Mamma älskar julen. Tomtar överallt. Mår illa.
Skolan slutar på tisdag. Jag vill inte säga att det är skönt. Eftersom jag gillar att vakna varje dag, frysa lite innan bussen kommer, åka i 50 minuter för att sen komma till skolan och mötas av ett ansikte jag vill se varje dag jag vaknar i många år.
Det står en burk nere i köket med ordet ''studentresan'' på. Där får man lägga i pengar om man vill så jag klarar mig när jag åker utomlands i maj. Sol, värme, sprit och minnen.
Snart tar jag studenten. Känns som om jag skriver det allt för ofta. Men det är verkligen sant. Tänk vad man har fått uppleva dessa åren på gymnasiet. Jag kommer aldrig glömma och det lär nog blir så att man får ta på sig vattenfast mascara just den dagen allt tar slut. Eller så kommer jag skratta mig igenom allt. Som vanligt. När jag vill gråta skrattar jag
På måndag har jag ingen skola, skönt.
På mångag har jag en tandläkartid klockan 8 i helsingborg. inte skönt
Snart börjar narnia och jag ska duscha


RSS 2.0