We could pretend that we are friends

Snart är det april. En dag kvar. Det är inget spreciellt med april månad för många, men när det kommer till mig spelar den nytta. Eller kanske inte nytta, men det är en månad precis som alla andra bara det att denna är skriven i skyn. Varför tänker jag inte gå in på, man vet det om man känner mig och om man känner den andra. Dom andra. Men mest den.

Varför har man sånna dagar där man bara sitter ner och undrar över allting? Hur allting kommer bli, eller hur man kommer skapa allting. Vad kommer hända om jag stannar upp här och nu med allting och bara börjar om på ett nytt kapitel i boken om mitt liv. Börjar om där jag vill vara, börjar om på det jag vill känna.

Jag vill inte vara fast, fast med en massa rutiner. Jag vill kunna gå upp på morgonen och inte veta vad som väntar under dagen. Kunna vara spontan och göra det jag vill.

Jag vill tillbaka, ett år tillbaka. Eller nej, jag vill inte tillbaka. Jag vill bara leva dom dagarna en gång till. Jag vill vara svart, gul och lite guld i kanten. föralltid

långledigt, ja tack!

Varför går dagarna så fort när man har lov? Klockan är redan ett och vad har jag hunnit med idag? Ingenting. Jo, käkat frulle. Jag som tänker att jag ska hinna med massor. Men nej, så blir det aldrig..

Det känns inte heller som om man vill göra någonting idag när vädret är såhär, helt grått. Så jag ska väll ta och få någon sak gjord innomhus. Bättre än att bara sitta här och slöa.

Igår var det ju sol, så jag och jennie passade på att dra till hbg. Gick lite i stan, stekte i solen. Skönt att känna att det snart är sommar, härligt. Jag köpte med mig en tjocktröja hem. Så jag får väll visa den sen. Men tills dess ska jag glädja mig över att dagen igår var så jäkla underbar, som det ska vara.




aik trubaduren och lite skåp

Klockan är redan två, jag ska snart ringa min nya praktik. Håll tummarna. Efter det ska jag och Jennie kila med tåget till hbg. Vad som sker där, har jag ingen aning om. MEn äventyr är aldrig fel, man ska vara lite spontan ibland.

Jag har hunnit med att dammsuga, tvätta, lägga in kläder i garderoben, gå ut med soporna och städa toan. Fy fan vad jag är grym! Dessutom har jag lång lov, ingen praktik denna veckan sen nästa vecka börjar det riktiga lovet. Hur bra på en skala ett till tio. Elva

you are beautiful

Oj, nu är mina ben verkligen döda. Det har varit träningsläger hit och nu vanliga träningar, men jag klagar inte. Jag älskar det. Idag var vi bara åtta på träningen, så det blev lite straffar!

Ganska skönt att jag inte ska upp och iväg imorgon utan är ledig hela dagen, så jag ska dammsuga och göra lite andra saker som tillhör hemmet känner jag. Pyssla lite ska jag också göra tror jag, tänka ut mitt projektarbete.

Det är ingen träning imorgon heller, så det blir en långledig tisdag. Kanske hinner titta lite på tv. Det hinner jag inga andra dagar i veckan känner jag. Som nu typ, klockan tickar iväg och jag ska gå och sova.


we are golden

Då har det gått några timmar av denna måndagen. Och jag har hunnit med en del. Åkte till praktiken, men åkte hem lika snabbt igen. Tur att dom har koll och så ju.. Jag har pratat med min rektor, fixat bloggen, ätit middag, tvättat diskat och bytat om till träningen. Nu sitter jag och dunkar musik eftersom jag är själv hemma, sånt man gillar skarpt ibland.

Men jag måste snart ringa mamma och fråga när vi ska äta kvällsmat, börjar bli ruggit hungrig och ett rykte säger mig att det blir potatisplättar (L)

Mina ben är fulla av träningsvärk, men vad spelar det för roll när det är träning idag?!
mot mot tyringe

och pappa, jag älskar dig! tack <3

if you fall hard, i fall harder

Igår kom jag hem från träningslägret. Jag var trött, sliten, glad, upprymd och tom. Allting på samma gång. Idag är jag trött och förvirrad. En gnutta arg också, arg på att det redan är måndag imorgon och att det redan är en ny vecka på praktiken. Jag vill ha lov, med stora bokstäver.

Nå vad händer idag? Klockan ska ställas fram en timme. Alltså sov jag en timme mindre inatt, vilket gör att jag inte ska göra någonting idag. Bara vila ut min trötthet. Det absolut bästa sättet att bli pigg, att inte göra någonting a l l s.

Att duscha nu går på fem minuter. Både roligt och tråkit. Jag älskar att känna det varma vattnet mot huden, men jag hatar att behöva vänta så länge på att balsamet ska verka i mitt hår. Nu behövs inte det, vilken befrielse.

Jag har hunnit gäspa fem gånger på denna tiden det har tagit att skriva detta inlägget (ca fem minuter). Då är man trött. Så med det avslutar jag denna texten och säger peace

sista dagen denna veckan, i skolan

Sliten och trött, det är precis vad jag är just nu. Skit jobbig vecka har jag haft på praktiken, vill bara lägga mig ner och dö för en stund! Men nej. Jag ska packa min väska, måla mina naglar, kolla mitt hår hela tiden bara för det är så jävla tufft, sola, kola mitt hår lite till, skratta till sveriges värsta bilförare (på tv, JUST NU!), kolla nya avsnittet av gordon ramsey kitchen nightmares klockan 22.00 och tipsa er om en låt och mitt nya saltvatten spray, det absolut bästa jag någonsin köpt till mitt hår. 205 kr hos hårtotten i hlm, galant! Här är en bild:



Och här kommer en låt: (eller ja, låten!)



Imorgon är jag ledig, shalalalalaa! Då ska jag sola, så snyggt till min hårfärg. Fan vad jag älskar det och fan vad jag är nöjd! Idag har jag även kommit på typ 20 olika frisyrer som är så mig.

varför inte liksom?

Vad ska jag igentligen skriva om dagen? Jag har ingen aning! Jag är överlyckligt glad, otroligt chockad och ja, GLAD! Fy fan vad jag är glad!! Jag och ida anmälde oss för ett tag sen till modell för en dag och dom ringde i måndags, vi sa ja. Så där satt vi idag, helt nervösa. Jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde just i det ögonblicket hon berättade för mig att mitt hår skulle klippas av. För ett ögonblick tvivlade jag, men sen tänkte jag ''va fan''. Och jag tänkte rätt. Håret åkte av, det är i fyra olika färger, fluffigt, uppklippt, tufft och jag är supernöjd. Så TACK TACK TACK, åter TACK! Det var en skit bra dag, en minnesfull dag. Amanda olofsson, första gången som röhårig, första gången som riktigt snyggt kortklippt och första gången som jag. Livlig, snygg och full med glädje. Jag är så nöjd och jag är så glad. Jag har tagit lite kassa bilder, i väntan på dom riktiga kommer som vi tog idag :) här kommer en:


upp med handen!

Tjingeling! Idag är det lördag, godisdag. Som alla andra dagar i amanda olofssn's liv. Idag var det även en familia dag och med mig hem kom en tröja. Ska ta ett kort på den sen så den är redo att flytta in i min garderob.

Vad händer annars idag? Ja det var en jävligt bra fråga. Kanske en sväng till hbg senare ikväll/natt. Annars har jag inga roliga nyheter att dela med mig. Pappa anser att jag ska sitta still så mina ben återhämtar sig. Kanske tar och lyssnar på honom. Är helt slut i benen. Och jag behöver kraften för nu börjar min 2 veckors praktik, hela veckor. 8 timmar om dagen, 5 minuters rast. Är det livet?

Nej, livet är en varm dag, hög musik, en kall cider i handen, benen nakna och fötterna i gräser. Kommer denna sommaren bli som den förra, kommer vi hitta tillbaka till varandra? Fortsätta det vi påbörjade förra sommaren, aldrig avsluta det. Bara fortsätta. Kommer jag kalla allting stek, grogga ur plastglas och lyssna på skåplåten tillsammans med dig? För det, det är vad jag kallar livet

RSS 2.0