vackra, snälla, lagom tjocka amanda

Imorgon är det fredag, valborg wiii. Vi kluddade inte till det utan förfestar hos mig och drar vidare till hbg :) När vi tar oss hem är ännu oklart. Beror på hur vädret och folket är.

Nyss kollade jag på nyaste avsnittet av The Hills. O M G säger jag bara!! Längtar på nästa avsnitt och nästa igen och nästa igen och nästa..... ni fattar

Igår skrev jag inte så mycket, avslöjade bara vem jag skulle gifta mig med ;) höhö. Men iaf så vart jag i Malmö, vackra och underbara Malmö. Köpte medmig ett par solbrillor hem, fint ska det vara för ögonen. Sen kom jag hem och la mig i soffan, helt slut. Idag ska jag på träning, jippie. Vilket betyder att jag nu måste gå och byta om


jag har inga ord, jag finner bara kärlek


 


no drama, no need for a show

Imorse vaknade jag upp och visste knappt var jag skulle ta vägen. Jag fick inte i mig någon mat, kan fan inte tugga. Har lyckats göra 4 våfflor och ätit dom. Hatar det

Ikväll är det också träning, vilket nog resulterar i att jag kanske inte kan vara med. Roligt det också ju. Imorgon har jag nationella, hoppas jag sätter ett vg på det! Det hade varit så gött.

Jag har ingen ork i kroppen eftersom mitt matintag idag har varit sämst. Jag har bara legat i soffan och spelat död. Och kollat lite olika frisyrer på google. Varför vill man alltid klippa det kortare när man väl klippt av det långa?

så låt mig visa vägen

Igår var det fotboll hela dagen, därför jag inte satte mig vid datan.
Och idag var det tandläkaren. Så det blev ingen skola för mig. Apnice. Snart ska jag och pappa köra en runda till malmö, efter det ska jag umgås med mackan. Just nu mår jag så jävla bra inom mig. Jag orkar inte tänka på allt negativt, utan jag blickar bara framåt. skönt!

Så förutom smärtan i munnen. Mår jag prima ballerina.Många är nog lite fundersamma på vad som händer på valborg. Men vafan säger jag, det fixar sig alltid. Hittar man inget eller inte orkar dra till dk kan man supa till det hemma med ett par kompisar och dansa hela natten lång. Och ärlig talat, jag dansar hellre med 5 kompisar, än att jag sitter i dk och fryser hela kvällen. Varför göra det så jävla komplicerat?

Dessutom är det ju nu då ny vecka. Skönt tycker jag, så man får lite att göra. Imorgon är det praktik och fotbollen, onsdag är det ÄNTLIGEN grey's. Ishockey'n är avslutad (tack gud att HV71 vann). Tosdag går jag bara till 11, sen ska jag nog käka middag hos farmor och sen fotboll på det. Fredag blir det malmö med brudarna efter skolan och sen festligheter. Lördagen bjuder på galenskap och söndagen på fotbollsmatch

bed rock

Igår var jag ute hela kvällen och in på natten tillsammans med 4 pågar. Det var det roligaste jag gjort på länge. vi var överallt och ingenstans och vi hade så jävla roligt.

Jag vaknade redan kvart i nio idag. Pigg och glad. Halv elva drog jag och mamma hem till anna och micke för att börja lasta bilen med olika saker. Sen åkte vi till torup för att fixa inför ikväll. Så allting är nu dukat och baren är klar. Så jag ska iväg nu igen vid tjugo i fem och börja fixa det sista inför kvällen då alla börjar komma. Det kommer bli så jävla roligt!!

Så här sitter jag nu i mina serveringskläder utanför skolan. Känns coolt på något sätt, eller så är det bara jag som är lite knäpp.

Så jag kommer iaf inte vara hemma på hela kvällen och natten. För lite kortfattat kommer jag blanda drinkar och dricka blåbärs shots. LOOOVEE IT!

Vill man vara fin, får man lida pin

Jag kan inte fatta att klockan redan är fyra. Över fyra till och med. Dagarna går ju skit fort. På ett vis, hatar jag det. Men på ett vis gillar jag det.

Jag kan berätta en sak full av humor. Igår var jag jag ju hos tansläkaren, där jag satte i 4 gummiband i min mun  (AJ!) det ena lossnade när jag tränade, så pappa fick agera tandläkare och trixa fast det och nu idag efter jag hade käkat i skolan, gick vi på toa. Då kollade jag mig i speglen för att kolla hur det såg ut typ. Då ser jag att det fattas ett, alltså har jag svalt ett knallblått gummiband. Så typiskt mig.

Jag kan berätta en sak full av tårar. Just nu sitter jag och äter på min sista påse med godis. HÖR NI!! SISTA. Jag kan inte äta sega saker eller bita av saker med min bettskena, så när jag äter godis fuskar jag och plockar ut den. Men nu när allting åker in på måndag kommer jag inte kunna fuska längre. Med det vill jag säga RÖVHÅL.

Sen kan jag meddela att ikväll ska jag på fest, så därför måste jag nog fan gå in och duscha strax. Men måste vänta på mamma, ifall min tanläkare ringer så hon kan svara. Tills dess ska jag äta godis. Så gott det går, fett ont i munnen.

take me back to yesterday

Här sitter jag nu vid mat bordet. Syrran håller på att dra av mig håret känns det som. Men nej, det ska bli slingor. Fy fan i helvetes jävlar vad det börjar göra ont. Jag klarar att tatuera mig, men fan detta var plågsamt.

Hade skola i en timme idag, sen var det hem igen. Kändes inte lönt, men bra betyg vill jag ha. Väl hemma käkade jag lunch, sen gick jag och hämtade ebba och matilda. Nu sitter jag här igen och ska kolla lite drink tips till helgen. Kommer bli as nice.

Ska även till tandläkaren klockan fem och sen ska jag på träning. tjo hopp

ett bra horoskåp fick jag på köpet

GOD underbart jävla sega kväll. Idag är det onsdag och det är inget grey's. NEJ, istället är det hockey. Hur man nu kan välja att sända det ist för grey's undrar jag. Nog om det, jag blir bara arg.

Idag har vi haft någon jäkla hälsodag. Faktiskt över min förväntan helt okej. Vi dansade, hade yoga och spelade badminton. Men yoga ska jag aldrig mer göra, kände mig som en strandsatt säl. Men jag var vigare än vad jag trodde, vilket cockerade mig.

Kom hem typ fyra. Och fram till klockan nu, har jag inte gjort mycket. Ska strax kolla anna andka tror jag. Måste även fixa färdigt vårt muntliga tal tills imorgon, kul. Not.


keep forgetting to forget about you

Varför är det så att det är dom lugna låtarna som har bäst text? Det är alltid dom man kan sitta och lyssna på om och om igen en hel dag eller en hel timme. Jag har nu suttit och tjötat sönder Don't let it go to your head - jordin sparks. Jag kan inte få nog av den. Den har en så jävla bra text så man bara blir fast i den i evigheternas evigheter.

Tillbaka till mig resterande dag. Jag åkte till skolan, gratis som alla andra med ett likadant busskort som mig själv. Sen gick jag i den otroligt dryga skolan hela dagen, avslutade den med ett gott skratt tillsammans med Hr2b. Tänk att ett års långt projektarbete kan vara så roligt tillsammans med så många andra.

När jag kom hem lagade jag mat. Gjorde typ makaroner till hela gatan, hahah! Det blev lite överflöd med det gör fan inget. Då kan jag käka lite imorgon också, haha

Nu har vi börjat träna på gräs. Därför har jag ingen träning på måndagar. TOP MODELL HÄR KOMMER JAG!!


tankarna får en att sakna det man hade

Jag satt och kollade igenom alla bilder på datan. Gick in i mappen memories is the best thing och hittade min absoulta favorit bild som togs under hela sommaren!



Det ser ut som om jag vill slå någon. Jennie sitter och ler mot kameran och mikkis är någon helt annanstans i tankarna. En lyckad kväll i åstorp i sommras. Fy fan vad jag vill ha allt igen


world behind my wall

Igår hade jag nog den mest lyckade kvällen på hur länge som hellst. Ingen annan kan nog förstå hur jag menar, för det krävs en del. Men jag känner och jag vet, vet att det är på väg mot rätt håll. Bryr jag mig om vad någon annan säger? nej. För varför skulle jag. Vem är det som ska vara med honom, dom eller jag?

Iallafall. Kvällen var full av värme, snack, skratt och minnen. Dåliga som bra. Men ack vad jag hade det bra. Nej, bra är inte rätt ord. Jag hade det perfekt. Och om det går vägen vet jag inte, eller när det går vägen. Men om det gör det, så är jag med helhjärtat. Skit samma om jag kommer gå igenom allting en gång till. Bara jag får ha det såhär en tid.

Och säg vad du vill, jag bryr mig inte

i got you

Ett nytt inlägg var det här då! Med ny oviktig info, jippie. Jag vet fan inte vad jag ska skriva här heller. Så jävla trist.

Kan bjussa på att jag idag har sminkat mig och fixat lite kläder och så efter en lång dusch. Fick bli lit eenxta tid på sminket idag, eftersom man aldrig vet vad som händer. Men något jag vet är att det händer grejor. Kände mig lite barnslig när jag skrev det ordet.

Men nu har jag dock inte tid att sitta här, tiden bara rinner iväg för fasiken. Måste borst mina tänder, tjingeling!

en del av mitt hjärta




..med sitt underbara leende

Fy fan vad jag har varit kass denna veckan. Men det kan jag fan inte hjälpa. Lite mycket fan i den första raden kanske, haha! Jag har haft fullt upp från måndag morgon till nu, helt sick. Är helt slutkörd. Snacka om att jag ska sova tidigt inatt!

I måndags var jag i skolan, som alltid. Hemma kvart i fyra, duschade på fem minuter, körde i räääääser fart till öa. Fixade intervjun. Hem direkt sen, käkade och bytade om, drog på träning sen hem och sova. Tisdagen var det praktiken, upp tidigt och arbeta hela den dagen 240 gäster (Y) hem med pappa, äta, byta om, träning, hem, duscha, sova. Onsdag = praktik, 170 gäster (Y) hem med tåget, duscha, äta, drog till oz. Planerade kristihimelfärds saks dagen eller vad man nu ska kalla det. Sen hem, kolla greys och sova. trodde jag. Vaknade runt tolv, kunde inte sova på två timmar. Migrän och snuvig näsa till tusen. Och då menar jag allvar. Kunde inte vända mig om eller gå ner och hämta tabletter så ont jag hade. Hela torsdagen var jag snuvig i skolan, sen kom jag hem och drog på intervju nummer två, sen hem direkt och bytade om, drog på träning, hem och åt sen somnade jag i soffan. Fredag idag då, dk hela dagen. Gick hela köpenhamn runt och det var FULLT med folk överallt. Drottningen fyllde 70 år. Hela den svenska kungafamiljen var fan där, trevligt som fan. Solig dag, så det var stek. Kom hem till kära perstorp tjugo i sex med onda fötter. Så vad ska jag göra ikväll? INGENTING, tack gud för det. Somna tidigt och vakna upp pigg imorgon så jag kan möta världen med ett stort smile

Och just nu sitter jag och lyssnar på lugn musik, lugn musik med mycket känslor. allt för att inte göra mig själv på party humör.

sick puppies

Denna tråkia söndag är här igen. Ack. Nej nu ska vi inte vara buttra, tänkt på den nya veckan! Vad händer då?

Måndag: skolan (ÄNTLIGEN!!) sen öa, sen träning
Tisdag: träning
Onsdag: GREY'S!! tänkte på det mackan, ska vi dra ner till oz idag? :) 
Torsdag: träning
Fredag: DANMARK med stora bokstäver. Slipper den jävligt tråkiga livsmedelskunskapen för att dra till dk med min kära danska klass, kääääärlek
Lördag: Ja, vad händer då?
Söndag: Seriepremiär. På med Grässkorna och ge gärnet

Nu när jag skrev detta blev jag så sugen på att spela fotboll, så jag kom på mig själv med att längta till nästa söndag. Oops. För att få bort den känslan kan jag berätta att jag igår typ en timme över midnatt, fixade mina skor. Ja, jag stylade om dom helt enkelt. Nog om det, nu ska jag äääntligen äta, mitt andra mål för denna dagen. Har fastat lite idag, pga att jag igår åt upp 200g choklad. Jag fick ett starkt beroende, bara sådär

snart vuxen

Idag är det då lördag, det kan man tycka är trevligt eller bara trist. Och jag vet inte vad jag tycker idag, är så trött i kroppen, i huvudet och i ögonen. Därför undrar jag varför mitt hår och mitt smink blev så jävla bra just idag? Idag när jag inte har ett piss att göra. (Jo det har jag ju, men ingen fest att gå på).

Jag har tex varit på kyrkogården. Duschat. Pratat med mackan. Ätit. Varit ute och gått med vovven. Smsat. Gjort en ny spotify lista. Berättat för mamma vad jag önskar mig när jag fyller 18, mamma skakade på huvudet och tänkte ''du och dina jävla väskor'' när jag berättade att en Mullberry väska stog högst på min lista. Sen svimmade hon när jag berättade att den kostade 7 500 rikstaler. Hon blev inte mer lättad när jag berättade vad nummer två på min lista var. Den perfekta Alexander Wang väskan, bara 5 800 rikstaler. Nummer tre är ett par converse skor, med usas flagga. Då tänkte nog mamma ''du och dina jävla skor''. Då sa jag ''Man fyller bara 18 en gång i livet!

Nu ska jag kolla efter en resväska i källaren och äta choklad. Bäst att jag gör det innan det är försent!

Vi vill ha the dark knight




Det är batman på tv, men FEL batman. Jag vill ha snygga män och skrämmande smink. Jag vill ha Heath Ledger(!!) Tror aldrig världen kommer kunna skapa någon bättre. Utseendet, skådespeleriet och bara människan i sig själv.

Dessutom är the dark knight SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket bättre än ettan.. Den suger balle

it's never the fall who kills you

Jag börjar ju nästan få in tempot här kände jag igår. Men idag gick det ner igen, jävlar att man inte hinner med allt man vill! Men så tänker jag, vad har jag igentligen gjort idag? Samma som igår, inte ett skit. Kollat färdigt på alla vsnitten av mammas pojkar. Och hör på fan, jag grät till finalen. Kinkig som jag är, hehe

Sen har jag lagat taco, varit hos tandläkaren, handlat, duschat och ja. Det var det. Typ TRIST! Och nu sitter jag här, försöker få till ett intresant inlägg om mitt intresanta liv. Jag har någonting jag hade kunnat berätta, men det håller jag för mig själv och hoppas på att det inte syns

Jag vill också tillägga att Marcus Jansson är underbar

Nuså börjar det ordna upp sig!

God eftermiddag och så! Jag ska snart sätta mig på min cykel och köra ner till ica. Handla till mamma, så snäll jag är (a) Efter det ska jag hem, ta något att käka och sen dra på träning. Tur att det är så bra väder, inget toppen väder men ändå okej.

Vad har jag gjort annars idag? Inte ett skit. Förutom dammsugat, gullat med lillebror och kollat fyra avsnitt av mammas pojkar. Haha, så jävla underhållande!

Alldeles nyss fick jag ett otroligt super duper bra mail. Jag är så överlycklig!! Tjingeling


vi stegar sakta men säkert mot sommaren

Då var det fan onsdag! En till början seg onsdag som sedan blev rolig när mina vänner kom på besök och solen sken. Men trots att den har stått på hela dagen och bara svettat, så har jag inte varit ute och njötigt av den i kanske 2 minuter! Vafan är det för någonting? När den väl är framme sitter jag inne.

Idag har vi snackat ihop oss angående vår lilla semester i juni, så nu är allt planerat. DAgs att spara pengar och köpa kläder! Bara två månader kvar, och vet ni vad det bästa med det är? Att om två månader - 8 veckor - 45 skoldagar är det SOMMARLOV! Hur underbart klingar inte det i öronen? fy fan vad jag längtar


igår fick lillebror en ny stol


såhär ser jag ut idag


nästa station

Om en timme drar vi till malmööö! Mamma sa till mig för ett tag sen att det inte är någon träning idag heller, hur bra? så om ett tag sticker jag och jag vet inte när jag kommer hem. L.I.V.E.T

Står det någonting på handlarlistan? Nej.
Jag behöver ingenting. Där ljög jag. Jag har några gobitar jag ska köpa, men det är inte förens nästa månad när cashen har rullat in. Då blir det en avslutningsklänning och skor. Möjligtvis kanske jag klickar hem ett par skor och en klänning denna månaden, nu i veckan. Men det är inte säkert

Jag har bara sminket kvar sen är jag färdig fixad.

en bra dag

Klockan börjar ticka in på sena timmar nu. Därför undrar jag varför jag är vaken fortfarande.

Imorgon drar vi till malmööööö! Hoppas på sol, annars blir jag fan sur. Mer än så hade jag inte att tillägga mer än att jag mår bra, ifall min pappa läser min blogg. Han har undrat det hela dagen

så ja, jag mår bra. Nej, jag mår bäst. Jag är bara inte vuxen nog att dela mitt liv med två. Jag gillar det bäst som ensam, för som ensam är man starkast. Ensam med sina vänner, det är livet


calling out

Söndag gott folk och vad brukar man göra på en söndag? I N G E N T I N G
Men så blir det inte idag. Jag vaknade upp av ett glatt sms och insåg att det måste hända lite grejer idag. Så strax ska bilen rulla till destination X. Haha! Ja, vi ska åka en runda men vi vet inte var. Hoppas det slutar regna för vi hade tänkt grilla korv när vi hittar något bra ställe, min familj och jag.

När jag kommer hem vet jag inte och jag vet inte heller vad jag ska göra då. Kanske skratta tills jag gråter åt wipeout. YES! Eller göra klart min bakbok. Det återstår att se tills jag kommer hem.

Nu ska jag försöka få lite liv i mitt hår och ta på mig en tröja och min snus-scarves. Sen rullar vi iväg

calling out

Söndag gott folk och vad brukar man göra på en söndag? I N G E N T I N G
Men så blir det inte idag. Jag vaknade upp av ett glatt sms och insåg att det måste hända lite grejer idag. Så strax ska bilen rulla till destination X. Haha! Ja, vi ska åka en runda men vi vet inte var. Hoppas det slutar regna för vi hade tänkt grilla korv när vi hittar något bra ställe, min familj och jag.

När jag kommer hem vet jag inte och jag vet inte heller vad jag ska göra då. Kanske skratta tills jag gråter åt wipeout. YES! Eller göra klart min bakbok. Det återstår att se tills jag kommer hem.

Nu ska jag försöka få lite liv i mitt hår och ta på mig en tröja och min snus-scarves. Sen rullar vi iväg

lost then found

Jävlar vad allting går fort nuförtiden, redan fredag. Idag har det inte kommit upp allt för mycket alternativ på saker att göra, så jag drar med mamma och dom på kalas. Gratis mat, yay! Sen när jag kommer hem får vi se om kvällen har någonting att bjussa på. Annars får vi spara det till imorgon.

Jag känner mig så jäva upprymd, vet inte varför men det bara finns där. Så med den känslan ska jag hoppa in i duschen och njuta. Sen ska jag leta igenom hela min garderob efter kläder, som vanligt har man så jävla svårt att bestämma sig. Varför är det alltid så?


april april

Vilken underbar morgon! Lite gråa moln, men vad gör det? Solen skiner och det kanske är varmt. Har inte varit ute ännu, haha. Ikväll står det träning på schemat och innan dess ska jag nog cykla en runda ner till ica. Jag har också funderat på om jag ska ta av och måla på nytt nagelack på mina naglar, men den tanken har jag inte gjort till verklighet ännu.

Idag måste jag fan ta tag i mitt projektarbete, känns som om jag hela tiden sjuter upp det. Illa. Sen måste jag kolla runt på lite klännigar inför skolavslutningen också, så jag hittar någon.

Men innan jag gör någonting annat ska jag hjälpa mamma med lite sysslor. Utan att hon vet om det, så snäll jag är!

RSS 2.0