Vill man vara fin, får man lida pin

Jag kan inte fatta att klockan redan är fyra. Över fyra till och med. Dagarna går ju skit fort. På ett vis, hatar jag det. Men på ett vis gillar jag det.

Jag kan berätta en sak full av humor. Igår var jag jag ju hos tansläkaren, där jag satte i 4 gummiband i min mun  (AJ!) det ena lossnade när jag tränade, så pappa fick agera tandläkare och trixa fast det och nu idag efter jag hade käkat i skolan, gick vi på toa. Då kollade jag mig i speglen för att kolla hur det såg ut typ. Då ser jag att det fattas ett, alltså har jag svalt ett knallblått gummiband. Så typiskt mig.

Jag kan berätta en sak full av tårar. Just nu sitter jag och äter på min sista påse med godis. HÖR NI!! SISTA. Jag kan inte äta sega saker eller bita av saker med min bettskena, så när jag äter godis fuskar jag och plockar ut den. Men nu när allting åker in på måndag kommer jag inte kunna fuska längre. Med det vill jag säga RÖVHÅL.

Sen kan jag meddela att ikväll ska jag på fest, så därför måste jag nog fan gå in och duscha strax. Men måste vänta på mamma, ifall min tanläkare ringer så hon kan svara. Tills dess ska jag äta godis. Så gott det går, fett ont i munnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0