skillnad mellan sanningar och lögner

Titta vad jag hittade i min gamla blogg, jag kommer ihåg den kvällen som om det vore igår. Helt sjukt! Jag och Pierre satt verkligen där och skrek ut låtar efter låtar och jag minns när han kollade på mig mitt i ''tusen bitar med Björn afzelius'' och sa - fan amanda, der ju sant. våra hjärtan är isönder. Han sa det så exakt, som om han såg det på mig. Han hade förlorat sin kärlek och jag min. Han visste hur jag kände mig när jag satt där och jag visste hur han kände sig.

''SHIT vilken kväll jag hade igår, helt otroligt!

Det började med fix här hemma, mat och sen till Jennie där hon och Mikaela väntade :) Började dansa och ha oss direkt, många kort och skratt så vi vek oss! Jag älskar er tjejer Y Sen vid nio cyklade jag, MED Jennie och Mikaela där bak ner till byn för att fortsätta festen hos john. Lite segt när vi kom, men det fixade vi (Y) Andreas hade redan stupat, stackars liten. Det blev partybrillorna på, cider i glas och en jävla massa sång! Pierre tog ton och jag stämde in i Tusen bitar med Björn Afzelius. ''fan amanda, det är ju sant. våra hjärtan är isönder'' och ja, det stämmer. Vi skrek och skåla så vi tappade rösten. Vid närmare hemgång klagade grannarna, så det blev ut med alla direkt.

Någonstans där i mitten blev jag av med Jennie och Mikaela, dom hade sprungit hem till jeppe så där satt jag och sjöng själv. Linus gav mig några lapdance och Andre, Adde och en lång smal kille kom i bil till stat för att störa lite i festen. VI TACKAR :D

kvällen avslutades med en godnatt puss från min prins''


Han går fortfarande hand i hand med sin, medans jag går ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0